DSC 0317 Large
foto: SDP.hr

Prvi među jednakim socijaldemokratima, Davor Bernardić,  ponovno je pokušao dati intervju u kojem neće izreći niti jednu glupost, no, dogodilo se ono čega su se svi najviše bojali – ponovno je pokušao razmišljati svojom glavom. Tako je na upit je li moguće da nijedna SDP-ovka nije sposobna obavljati izbornu koordinaciju, Bernardić zaključio kako “Koordinatorstvo nije za eksperimentiranje. Taj posao moraju obaviti dokazani operativci na terenu”.

Ta je izjava do te mjere uzrujala javnost da su sve feminističke udruge iz protesta lajkale Facebook stranicu Andreja Plenkovića, a Vedrana Rudan mu je poručila takve stvari koje zbog čitatelja slabijeg srca jednostavno nismo smjeli citirati.

Budući da se rejting stranke u jednom danu strmoglavio, predsjedništvo SDP-a je sazvalo izvanrednu sjednicu na kojoj je jednoglasno prihvaćen prijedlog da se predsjednika stranke ponovno zaključa u podrum do završetka parlamentarnih izbora. Ova se praksa pokazala iznimno uspješnom kada su Bernardića na isti način osigurali od samoga sebe prije predsjedničkih izbora, stoga je i sam predsjednik stranke podržao ovaj prijedlog.

-SDP je demokratska stranka i budući da svi članovi predsjedništva vjeruju kako će ovo pomoći stranci da osvoji parlamentarne izbore, ja sam odlučio podržati njihov prijedlog – izjavio je nakon sastanka Davor Bernardić.

U vrhu SDP-a su svjesni kako Bernardić često pokušava razmišljati vlastitom glavom, što se u prošlosti nije pokazalo dobro za rejting stranke, stoga vjeruju kako je ovo jedini način da ostvare pobjedu na parlamentarnim izborima.

-Uskoro stiže proljeće, krenut će kiše, a znate kakav je Davor kada u Zagrebu pada Kiša – kratko je prokomentirao Zlatko Komadina.

Vojko Obersnel tvrdi kako je um predsjednika SDP-a poput vrhunskog računala, izuzetno brz, no, lako se pregrije i svako malo netko treba stisnuti CTRL+ALT+DELETE.

Nakon objave ove vijesti birači SDP-a su odahnuli jer do parlamentarnih izbora više neće morati strahovati kada budu čitali vijesti na portalima. Sljedeće javno prikazivanje Davora Bernardića je zakazano za večer parlamentarnih izbora, kada će izaći na pozornicu i preuzeti zasluge za osvojenu pobjedu i povesti Hrvatsku u bolje sutra.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…