Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Aleksandar Vučić pohvalio se poklonima koje je dobio od Donalda Trumpa nakon nedavnog sastanka pa je izdvojio penkalu kojom je Trump potpisao sporazum između Srbije i Kosova te ključeve Bijele kuće.

”Dobio sam ključeve Bijele kuće i rekao je ovo ti je da uvijek možeš ući u Bijelu kuću”, pohvalio se Vučić te je prokomentirao vezu s američkim predsjednikom: ”Naša veza ulazi u ozbiljni stadij pa razmišljam da sljedeći tjedan preselim četkicu za zube i šampon kod Trumpa”.

Vučić je tako postao jedan od najprogresivnijih predsjednika u povijesti jer je u poliamoroznoj vezi s Trumpom i Putinom. Putin i Vučić već su odavno razmijenili ključeve, a javna je tajna da Putin posjeduje i ključeve Bijele kuće. Kako će funkcionirati ova veza, pitali smo stručnjakinju za veze Ljerku Fisting.

”Poliamorija ili višeljublje nije ništa novo, prakticirala se kroz cijelu ljudsku povijest, ali judeo-kršćanske vrijednosti već je stoljećima marginaliziraju. Monogamni brakovi postali su uvriježeni do te mjere da se na sve ostale vrste veza gleda kao na perverzije, no statistike jasno pokazuju da monogamni brakovi nisu toliko stabilni koliko volimo vjerovati. Ljudi imaju kapacitet voljeti različite ljude na različite načine pa jednako kao što možemo održavati raznolike prijateljske odnose, imamo kapacitet održavati i raznolike romantične odnose. Trump, Vučić i Putin očito su osobe koje imaju za podijeliti mnogo uzajamne ljubavi pa ne vidim zašto bi se trebali sputavati konzervativnim normama”, komentira Fisting.

Seljenje četkice za zube i šampona uvriježen je korak nakon dobivanja ključa partnerovog doma, pa ovaj Vučićem potez nimalo ne iznenađuje. Za komentar smo upitali i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića koji nam je kazao da podržava sve oblike ljubavi, ali da on misli ostati u bilateralnom odnosu sa svojom suprugom.

Možda ste propustili

Plenković ne mora ići u izolaciju jer između njega i Jandrokovića nije bilo kontakta sprijeda

Andrej Plenković ne mora u samoizolaciju jer između njega i Gorana Jandrokovića…

Milanović predložio Zdravka Mamića za predsjednika Vrhovnog suda

Predsjednik Republike Zoran Milanović u u petak se ponovno referirao na odluku Ustavnog suda…

Milanović napao djevojčicu (4) koja mu je rekla da je ‘zjocest’: Ta nepismena balavica koja je drukala…

Predsjednik republike Zoran Milanović, nakon što je nokautom u prvoj rundi porazio Daliju…

Znate li tko je on? Gradski kicoš i politički moćnik svijetlih očiju koji je zalazio u sumnjive klubove

Bilo je to baš u vrijeme kad su zemlju pogodile krize i…

Vlada kupuje F-16 kako bi bombardirala Prag i potjerala češke turiste natrag na Jadran

NewsBarovi novinari došli su u posjed dokumenata koji otkrivaju pozadinu naizgled iracionalnog plana kupovine skupocjenih F-16 iza kojeg se krije mračni plan humanog preseljenja čeških turista na Jadran, a sve kako bi se spasila turistička sezona 2020.

Kerum tvrdi kako Vuco nema šanse na izborima: “Split je urban grad, pa tko će glasat za seljaka”

Predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum, osvrnuo se na kandidaturu Siniše Vuce,…