Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Aleksandar Vučić pohvalio se poklonima koje je dobio od Donalda Trumpa nakon nedavnog sastanka pa je izdvojio penkalu kojom je Trump potpisao sporazum između Srbije i Kosova te ključeve Bijele kuće.

”Dobio sam ključeve Bijele kuće i rekao je ovo ti je da uvijek možeš ući u Bijelu kuću”, pohvalio se Vučić te je prokomentirao vezu s američkim predsjednikom: ”Naša veza ulazi u ozbiljni stadij pa razmišljam da sljedeći tjedan preselim četkicu za zube i šampon kod Trumpa”.

Vučić je tako postao jedan od najprogresivnijih predsjednika u povijesti jer je u poliamoroznoj vezi s Trumpom i Putinom. Putin i Vučić već su odavno razmijenili ključeve, a javna je tajna da Putin posjeduje i ključeve Bijele kuće. Kako će funkcionirati ova veza, pitali smo stručnjakinju za veze Ljerku Fisting.

”Poliamorija ili višeljublje nije ništa novo, prakticirala se kroz cijelu ljudsku povijest, ali judeo-kršćanske vrijednosti već je stoljećima marginaliziraju. Monogamni brakovi postali su uvriježeni do te mjere da se na sve ostale vrste veza gleda kao na perverzije, no statistike jasno pokazuju da monogamni brakovi nisu toliko stabilni koliko volimo vjerovati. Ljudi imaju kapacitet voljeti različite ljude na različite načine pa jednako kao što možemo održavati raznolike prijateljske odnose, imamo kapacitet održavati i raznolike romantične odnose. Trump, Vučić i Putin očito su osobe koje imaju za podijeliti mnogo uzajamne ljubavi pa ne vidim zašto bi se trebali sputavati konzervativnim normama”, komentira Fisting.

Seljenje četkice za zube i šampona uvriježen je korak nakon dobivanja ključa partnerovog doma, pa ovaj Vučićem potez nimalo ne iznenađuje. Za komentar smo upitali i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića koji nam je kazao da podržava sve oblike ljubavi, ali da on misli ostati u bilateralnom odnosu sa svojom suprugom.

Možda ste propustili

Kolinda jutros demantirala demanti u kojem demantira demanti o izjavi da odustaje od ureda

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović jutros je demantirala sinoćnji demantij u…

Kolinda napala Milanovića: Zašto je pobogu plaćao Josipu Lisac, ja bi mu tako himnu otpjevala besplatno

Inauguracija Zorana Milanovića, unatoč planu da bude uljuđena i skromna ispala je…

Istražitelji u imovinskoj kartici bivšeg šefa Janafa pronašli zagrebačku katedralu

DORH-ovi istražitelji nastavljaju slagati mozaik oko imovinske kartice Dragana Kovačevića, koja je…

Vrh SDP-a donio odluku da se predsjednika stranke zaključa u podrum do parlamentarnih izbora

Prvi među jednakim socijaldemokratima, Davor Bernardić,  ponovno je pokušao dati intervju u kojem…

Milan Kujundžić ne zna u kojoj kući mora biti dok je u samoizolaciji

Bivši ministar zdravstva Milan Kujundžić mora u samoizolaciju na 15 dana jer…

Bandić postavio Rudija za ravnatelja zagrebačkog Zoološkog vrta

Trenutni ravnatelj zagrebačkog zoološkog vrta Damir Skok objavio je kako će njegov…