vucic
Screenshot/Twitter

Aleksandar Vučić našao se u nezgodnoj situaciji nakon što je u Washingtonu potpisao dokument u kojem priznaje da je Nikola Tesla Hrvat. U dokumentu o gospodarskom sporazumu s Kosovom bilo je mnogo točaka, no čini se da su neke promakle Vučiću.

Na snimci potpisivanja jasno se vidi trenutak u kojem Donald Trump spominje točku u kojoj Srbija priznaje da je Nikola Tesla Hrvat, a uznevjereni Vučić u tom trenutku počinje listati dokumente i konzultirati se sa svojim pomoćnicima te na kraju shvati što je učinio i jednostavno se preda.

Vučić se odmah po povratnu u Beograd našao s novinarima koji su ga pitali kako si je uspio dopustiti takav diplomatski propust, na što je Vučić odgovorio: ”Dokument koji smo predstavili Americi i Kosovu bio je pisan na čitkoj američkoj ćirilici. Sve točke bile su jasne i nedvosmislene te su usuglašene nakon dugih pregovora. Dokument koji smo na kraju potpisali bio je štampan na američkoj latinici kako bi ga mogao razumjeti cijeli svijet, no čini se da su Amerikanci u dogovoru s hrvatskim provokatorima ubacili točku o Tesli”.

Unatoč Vučićevom jadanju, potpisani dokument već je usvojen i objavljen u Narodnim novinama, kako u Hrvatskoj, tako i u Americi i ostalim članicama NATO saveza pa i službeno stupa na snagu u roku od 14 dana.

U tom razdoblju beogradska zračna luka mora promijeniti ime u Zračnu luku Hrvata Nikole Tesle, a simboli za istosmjernu i naizmjeničnu struju trebaju promijeniti oznake iz ćiriličnih simbola AC/DC u latinične simbole AS/DS.

Kako bi pokušali skrenuti pažnju s ovog povijesnog trenutka, ruski uzurpatori pokušali su pomoći Srbiji pa su na društvenim mrežama objavili snimku na kojoj se čini da je Vučić u nevjerici zbog točke u kojoj Srbija seli veleposlanstvo iz Tel Aviva u Jeruzalem. Snimku koja se širi Twitterom prenosimo u nastavku pa sami procijenite žali li Vučić zbog veleposlanstva ili zbog Tesle.

Možda ste propustili

Na današnji dan umro je heroj naroda koji je čeznuo za nezavisnošću

Na današnji dan umro je čovjek kojeg većina njegovog naroda smatra istinskim…

Ekološka katastrofa u Münchenu: Bosanac pola sata pali Golfa 2, dim od lož ulja proteže se sve do Kölna

Velika ekološka katastrofa potresa Njemačku. Oblak crnog dima koji se protezao od…

Alfa Romeo predstavila motor koji umjesto ulja koristi kremu za ruke kako se vozači više ne bi prljali na svakom koraku

Prljave ruke i minus na tekućem računu oduvijek su bili zaštitni znak…

PAPA PORUČIO HOMOFOBIMA: “Ljubite bližnje kao što ljubite svoje koze. Dobro, ne baš toliko…”

Nakon što je uočio neobičan trend kod nekih vjernika, papa je uputio…

ŠOKANTNO: Policajac u SAD-u zaustavio Afroamerikanca koji nakon toga nije umro misterioznom smrću

James Trenton, Afroamerikanac iz savezne države Alabame, vraćao se s posla kad…

Slovenija želi Hrvatskoj zabraniti korištenje riječi zaljev, slovenskog naziva za more

Slovenska diplomacija uputila je prosvjednu notu Europskom parlamentu jer želi da se…