hitna pomoć
foto:N1

Iz Stožera za civilnu zaštitu izvijestili su o slučaju Zagrepčanina (51) koji je završio na jedinici intenzivne njege nakon što je pao u nesvijest uslijed podrigivanja u zaštitnu masku. Kasnijom analizom je otkriveno kako se nesretnik pridržavao uputa Stožera za alternativnu zaštitu iz Đakova, koji mu je preporučio da za doručak konzumira isključivo bijeli luk i rakiju.

Nesretni muškarac je pojeo preporučenu dozu od 250 grama bijelog luka i dva decilitra domaće rakije, a kada je shvatio kako neće imati dovoljno bijelog luka za večeru, požurio je do dućana. Stavio je masku i zaputio se prema obližnjem Lidlu. Čekajući u redu za ulazak u dućan došlo je do kemijske reakcije između rakije i bijelog luka zbog čega je muškarac podrignuo u masku i na mjestu izgubio svijest.

Hitna pomoć je vrlo brzo stigla do onesviještenog muškarca, a svjedoci tvrde kako je zvuk prilikom podrigivanja bio stravičan i da su pomislili kako je u pitanju novi potres. Smrad koji se nakon toga proširio čitavim kvartom bio je sličan onome koji nastane kada nuklearna bomba padne u kanalizaciju.

Priča o ovom slučaju se vrlo brzo proširila na društvenim mrežama, a ubrzo je otkriven i identitet nesretnog muškarca. Riječ je poznatom radijskom voditelju Etoreu Kocijančiću.

-Tko mi je kriv kada sam nosio nepropusnu masku – izjavio još uvijek vidno ošamućeni Etore.

Kako neslužbeno doznajemo, Etore će već danas biti pušten kući, a iz Stožera poručuju samo kako je prava sreća što nije podrignuo u dućanu, jer bi vjerojatno morali hospitalizirati do 200 ljudi a dućan sravniti sa zemljom.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…