kanalizacija radnici
Construction of an oil and gas pipeline. Industrial equipment.

Zbog dotrajale infrastrukture i povećanog pritiska na odvodne cijevi u hrvatskoj metropoli, rano jutros medijima se obratio Milan Bandić predstavljajući svoj plan za rješavanje problema.

Zbog efekta kojeg na građane imaju kava i cigarete, svakog jutra dođe do začepljenja kanalizacije. Bandić smatra da se gusti promet kanalizacijom treba regulirati pa je predložio raspored ispijanja kave kako ne bi baš svi u isto vrijeme zasjeli na WC školjke.

Zgrade će dobiti raspored ispijanja kave kojeg će se stanari morati strogo pridržavati pa će se tako poboljšati protočnost kanalizacijskog sustava. Na pitanje što je s javnim institucijama kao što su zatvor i bolnice, Bandić je dodao kako institucije uvijek moraju raditi svoj posao, a ljudi koje muči zatvor će biti izuzeti iz ove regulative i svakako bi trebali posjetiti najbližu bolnicu.

Za kraj je još dodao kako se pravilo neće odnositi na Hrvatski sabor i političare jer oni nemaju vremena za slične rasporede te će kao i do sad moći slobodno srati kad god za to bude potrebe.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…