zeljka m cenz

Hrvatska desnica već nas neko vrijeme pokušava naučiti da postoji nešto što se zove “rodna ideologija”, a zbog čega bi se djecu odvozilo u logore i prisilno ih se hranilo sojom dok ne promjene spol i odreknu se Isusa. Tvrde i da “rodna ideologija uči kako čovjek može biti što god poželi, bilo to muškarac, žena ili štafeta.

Nakon dugotrajnog istraživanja, znanstvenici ne znaju o čemu to ovi pričaju jer nisu uspjeli pronaći dokaze “rodne ideologije”. Kako bi dokazala da govori istinu, Željka Markić skinula je sve sa sebe i pokazala svoju rodnu ideologiju.

U nastavku možete pogledati šokantnu fotografiju na kojoj je skinula baš sve, uključujući i svoju ljudsku formu, te otkrila da je zapravo rođena kao Predator. Željka tvrdi da joj je upravo “rodna ideologija” omogućila da se uklopi u ljudsko društvo jer se jednostavno predstavljala kao čovjek i svi su to slijepo prihvaćali.

Željka kaže da ne želi da naša djeca nasjednu na takve trikove jer što ako im se jednog dana neka štafeta predstavi kao čovjek? U trenutku kada se rukuju, dijete će se zapravo rukovati sa štafetom, što bi moglo uskrsnuti Josipa Broza Tita i vratiti nas u mračno vrijeme “jugo ideologije”.

the predator 51

Možda ste propustili

Ako mislite da korona nije opasna pogledajte kako izgledaju ljudi koji su preživjeli izolaciju

Pandemija koronavirusa ostavila je neizbrisive posljedice na naš život. Dva mjeseca lockdowna…