Screenshot 2019 06 05 at 07.11.04

Dan nakon što je vijest o mogućem raspadu Živog zida odjeknula zemljom, vrh stranke odlučio je staviti svoje osobne interese po strani i ponovno djelovati isključivo u interesu obespravljenih građana.

Predizborni dogovor Živog zida je bio da se u Europskom rotira pet novih ljudi te da saborski zastupnici ne idu u Bruxelles. No, budući da je Bunjac inzistirao da on ide u EU Parlament, stranka je odlučila omogućiti mu to ukoliko prije odlaska stupi u brak s Vladimirom Palfi.

Prijedlog je na stol stavio Ivan Vilibor Sinčić, a predsjedništvo ga je jednoglasno usvojilo.

-To je bio prijedlog predsjedništva, svi su bili glasali za tako da je tu više ne mogu puno toga učiniti – izjavio je Bunjac.

Nakon godinu dana Bunjac će odstupiti iz EU parlamenta i podnjeti zahtjev za razvod, a Vladimiru će oženiti sljedeći na listi i tako će se kroz pet godina profilirati pet novih političkih snaga u samom vrhu stranke.

Birači Živog Zida su s oduševljenjem pozdravili napore u očuvanju demokratskih procesa svoje stranke i poručili kako im je drago da je ŽZ još jednom pokazao kako nije poput HDZ-a i SDP-a.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…